Naar overzicht
Traprenovatie

Verwelkom de lente met de tips van Fouw Living

De lente komt eraan, dit betekent dat het tijd is om de bloemetjes buiten te zetten!

Voor veel mensen is de start van de lente namelijk het ideale moment om het huis op te knappen en Fouw Living helpt U hier graag bij! Veel mensen denken bij de lente aan licht. Daarom heeft Fouw Living een tip voor het creëren van de illusie van licht en ruimte. Kies voor lichtere kleuren in Uw huis, dit is vooral belangrijk bij grotere meubels die veel ruimte in beslag nemen. Daarnaast kunt U bij veel lichte meubels door het gebruik van enkele donkerdere tinten een echte eyecatcher creëren. Omdat de trap eigenlijk het grootste meubel in Uw huis is, kunt U deze tip ook voor Uw trap gebruiken. Bij een trap met lichtere hout of beton tinten wordt de illusie van licht gecreëerd. Echter kunt U er natuurlijk ook voor kiezen om juist de trap de eyecatcher van Uw huis te maken, dan adviseren wij U om juist een donkerdere of unieke kleur te kiezen, zoals onze koper of blauwstaal.

Bij de start van de lente hoort de grote voorjaarsschoonmaak en een deel van deze schoonmaak is natuurlijk ook Uw trap, maar hoe maakt U Uw trap nou het beste schoon? Dit verschilt per trap, elk materiaal heeft immers andere middelen nodig. Hout, laminaat, PVC en vinyl moet U schoon maken met een plumeau/swiffer duster, droge microvezel doek. U kunt met een zacht mondstuk de trap stofzuigen. Voor vinyl en laminaat zijn er speciale laminaat en pvc reinigers en voor hout bestaan er speciale vloerzepen.

Let echter wel op dat om een mooi klachtenvrij product te behouden, het zeer belangrijk is om de juiste middelen te gebruiken bij het vochtig schoonmaken. Verkeerde middelen kunnen namelijk juist schades veroorzaken.

Wanneer U kiest voor een Quickstep merk, adviseren wij U gebruik te maken van een Quickstep reiniger of een ander professioneel merk dat door Fouw Living geadviseerd wordt. Wanneer U deze instructies volgt zal Uw trap voor een hele lange tijd in top kwaliteit blijven.

Fouw Living wenst U met behulp van onze tips een goede start van een prachtige lente!

menuarrow-leftarrow-right