Vloeren

Prachtige materialen vloeren.

Prachtige vloeren voor jouw droomhuis.

Van laminaat, PVC tot chique eiken houten vloeren. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling. Kies een materiaal dat bij jouw past en creëer een mooie parketvloer of juist een visgraatvloer. Wij garanderen de hoge kwaliteit van onze vloeren met jarenlange garantie en scherpe prijzen.

Laat je inspireren door de drie materialen vloeren op onze vervolgpagina’s.

Neem nu een kijkje op:

Inspiratie opdoen? Kom ons uitgebreide assortiment vloeren bekijken. Bezoek onze showroom.

Wij verwelkomen je graag in onze prachtige showroom in Zwijndrecht langs de A16. Onder het genot van een kopje koffie bekijken we het assortiment vloeren en vinden we een droomvloer passend bij jouw interieur. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak via de boekingsmodule en ontvang € 100 korting op jouw aankoopbedrag!

Maak een afspraakroute & openingstijden

Vloeren | Verschillende materialen

Het ruime assortiment aan vloeren bij Fouw Living bestaat uit laminaat, PVC en eiken houten vloeren. Fouw Living heeft jarenlange ervaring met het adviseren, maar ook het plaatsen van vloeren. Inmeten en leggen: wij regelen het voor je. Ook zijn wij officieel dealer van Quick Step vloeren.

Laminaat vloer

Laminaat vloeren zijn er in veel kleuren met prachtige patronen en is een populaire keuze voor vloerbedekking vanwege de duurzaamheid, veelzijdigheid en betaalbaarheid. De harde transparante toplaag van een laminaatvloer beschermt de onderliggende lagen tegen slijtage, krassen en vlekken. Een laminaat vloer kun je dus ook makkelijk schoonmaken. De dikte van het laminaat bepaalt de duurzaamheid en het geluidsabsorberend vermogen, waarbij de ondervloer ook van belang is.

Een laminaatvloer is meerlaags vloer materiaal dat ontworpen is om eruit te zien als hout, eiken, tegels, steen of andere materialen. Het is zeker mogelijk om een laminaatvloer als visgraat te leggen.

PVC vloer

PVC vloeren zijn kunststof vloeren die een realistische imitatie bieden van natuurlijke materialen zoals hout en steen. Het onderhoud van een PVC vloer is echter veel minder dan houten of stenen vloeren. Drukke huishoudens zijn gebaat bij een PVC vloer, omdat deze slijtvast is en bestand tegen krassen, deuken en vlekken.

Fouw Living heeft een ruim assortiment PVC vloeren bestaande uit onze Beautifloor, Bodiax, Mflor en Quick Step collectie. De PVC vloeren zijn tegenwoordig niet van echte materialen te onderscheiden!

Eiken vloer

Eiken vloeren kenmerken zich door de robuste, warme en authentieke uitstraling. De natuurlijke uitstraling van hout is niet te overtreffen en een echte eyecatcher in je huis. Een tijdloze uitstraling die ook de waarde van je huis kunnen verhogen vanwege het aantrekkelijke uiterlijk en duurzaamheid.

Fouw Living biedt het assortiment eiken vloeren aan van Quick Step. Prachtige kleuren met een afwerking in olie zorgen voor een mooi resultaat. Laat de houten vloer recht of juist als een visgraat leggen door ons.

Quick Step laminaat vloeren

Quick Step is een bekend merk in de branche. Quick Step staat voor kwaliteit, duurzaamheid en bovenal prachtige materialen. Hoogwaardige vloerproducten en innovatieve ontwerpen. De kliksystemen van de laminaatvloeren zorgen voor een makkelijke manier van installeren. Fouw Living en Quick Step werken al lang samen op het gebied van laminaat, PVC en houten eiken vloeren.

Leg garantie even lang als product garantie.

menuarrow-right