Naar overzicht
Traprenovatie

Pasen met Fouw Living

De donkere wintermaanden zijn voorbij en dat betekent dat Pasen weer voor de stoep staat.

Pasen is voor velen een mooi familie moment. Met het gehele gezin aan tafel tijdens het paasontbijt en met zijn allen paaseitjes zoeken. Vooral voor de kinderen is het zoeken van de eieren een spektakel, zij rennen vol energie door het huis om paaseitjes te zoeken, op zo’n moment is het uitkijken dat er niemand uitglijd.

Wilt U een vloer waar Uw kinderen veilig overheen kunnen rennen om bijvoorbeeld paaseitjes te zoeken. Dan bent U bij het juiste adres! Fouw Living biedt namelijk ook vloeren en trappen aan die net voor de extra veiligheid in huis zorgen. Zo kunnen wij U bepaalde laminaat types aanraden omdat deze een stroeve toplaag hebben. Ook is het mogelijk om voor een safety profiel te kiezen op de trap. Een safety profiel is een ingefreesde strip die ervoor zorgt dat U beter het einde van de trede kan voelen en zien, ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat ze bij elke trap passen. Ook kan Fouw Living Uw open trap dichtmaken wanneer U de trap bij ons laat bekleden, vele mensen kiezen hiervoor wanneer zij kleine kinderen hebben in verband met de veiligheid.

Daarnaast is een mooie trap of vloer ook een goed gespreksonderwerp tijdens het paasontbijt, want wat is nou mooier dan kunnen pronken met de perfecte trap en/of vloer als aanwinst voor Uw huis. Een vloer is namelijk enorm bepalend voor de sfeer in huis, het is de basis van Uw interieur waar deze een grote deel van uitmaakt. Daarnaast is een trap vaak het grootste meubel in huis en is het in vele gevallen het eerste wat U na het openen van de voordeur ziet. Dus kies voor een nieuwe trap en/of vloer, zodat U met Pasen kunt genieten van een nieuwe sfeer in huis. Zo kan U met een frisse start het voorjaar tegemoet.

Team Fouw Living wenst U een fijne Pasen!

menuarrow-leftarrow-right