Naar overzicht
Traprenovatie

Oktober Woonmaand: 5 tips om de juiste Traprenovatie te kiezen!

Het is inmiddels 1 oktober en dat betekent dat de woonmaand officieel aangebroken is.

Vanaf nu wordt het weer sneller donker en gaan we weer veel binnen zitten en vinden we het fijn als ons huis sfeervol en gezellig is. Er zijn talloze woon- en interieurprogramma's op tv waarin je ideeën op kan doen in de laatste trends en toch vinden de meeste mensen het lastig om een keuze te maken.

Daarom hebben wij 5 tips uitgelicht om te helpen bij het kiezen voor de perfecte traprenovatie:

  1. Kies de look die bij je past! Hoe ziet je interieur er nu uit en in hoeverre wil je dat het hier op aansluit? Kijk naar welke materialen je in huis hebt, denk aan je keuken, aanrechtblad, meubels en het allerbelangrijkste je vloer. Om een mooi geheel te krijgen is het ideaal als het aansluit op de rest van de woning en een echt onderdeel van je interieur wordt. Om wat ideeën op te doen kun je ons gerealiseerde projecten op Pinterest bekijken LINK; deze staat bomvol met allerlei foto’s van door ons uitgevoerde traprenovaties, zo kan je je goed oriënteren en zal er altijd iets tussen zitten wat bij je wensen aansluit.
  1. Kies voor de eigenschappen die bij je past! Het juiste materiaal en kwaliteit kiezen is niet onbelangrijk! Zijn er specifieke aspecten die belangrijk zijn zoals bijvoorbeeld een stroef materiaal, geluiddempend, dierproof of andere wensen waar het aan moet voldoen? Juist hiervoor hebben wij een keuzewijzer gemaakt, zodat het makkelijker wordt om de boom door het bos te kunnen zien! In de keuzewijzer lichten we de meest belangrijke punten uit van elk materiaal soort namelijk pvc-vinyl, laminaat, pvc en eiken.
  1. Kies het materiaal wat bij je past! Heb je laminaat als vloer liggen en lijkt het je mooi om voor laminaat te kiezen bij de traprenovatie? Dan kan dat! Wij hebben de meest uitgebreide traprenovatie collectie van Nederland te zien in onze showroom in Zwijndrecht. Zo kun je het materiaal in handen nemen en met het advies van onze ervaren adviseurs een keuze met zekerheid maken.

Omdat wij zelf produceren en zakenpartners in buitenland hebben kunnen wij meer dan 1000 kleuren aanbieden. Merendeel hiervan is uniek en leverbaar in de volgende materialen Laminaat (DLP, CPL en HPL), PVC-Vinyl, PVC en Eiken.

  1. Kies het budget wat bij je past! Een traprenovatie is een investering voor een onderdeel van het huis dat elke dag wordt gebruikt. Het is dus essentieel dat u voor duurzaamheid kiest en investeert in een trap van kwaliteit. Bij ons kun je enkel kwalitatieve traprenovatie krijgen die minimaal 15 jaar mee gaat. Een complete traprenovatie begint bij  €1.499 voor 12 treden en kan oplopen afhankelijk van hoeveelheid treden, opties en materiaal (bekijk de ACTIE!).
  1. Kies voor de kwaliteit die bij je past! Eindelijk ben je er uit en weet je waar je naar opzoek bent! Maar waar ga je naartoe? Hoe weet je of het bedrijf kwaliteit levert? Hoe weet je wat voor garantie je krijgt? Bij Fouw Living Traprenovatie hebben we inmiddels 30 jaar ervaring op het gebied van traprenovatie, bieden we CBW garantie aan naast de per product geldende garantietermijnen, we hebben een team van zeer ervaren monteurs met jarenlange ervaring en tot slot bekijk de Google reviews LINK van wat anderen van ons vinden! Bij ons staat klanttevredenheid en service voorop!!

Advies nodig van een expert voor je traprenovate?

Onze Fouw Living verkoopadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes voor je interieur en traprenovatie. Wij hebben een van de grootste traprenovatie showrooms LINK van Nederland, gevestigd in Zwijndrecht. We zijn vanaf dinsdag tot zaterdag open en de koffie (of thee) staat altijd klaar of je nou vooraf een afspraak maakt of spontaan langs komt!!

Je bent van harte welkom!!

menuarrow-leftarrow-right