Over ons

*Klik op het luidspreker icoon voor geluid

Wie zijn wij?

Fouw Living is een bedrijf in Zwijndrecht dat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in trapbekleding en vloeren. Eigenaar Peter de Fouw kan niet stil zitten en is vooruitstrevend zodat de vraag van de klant het beste beantwoord kan worden. Tevens om zich uitzonderlijk te maken en producten aan te kunnen bieden die niemand anders heeft.

Sinds 2000 produceert Fouw Living zijn eigen overzettreden voor de traprenovatie. Er was niet voldoende keuze om een klant te kunnen voorzien met een identieke bekleding op zowel de trap als de vloer en dit zat de eigenaar dwars. Omdat hij zelf trapbekleding geplaatst heeft en technisch inzicht heeft is hij er over gaan na denken over hoe hij dit kon oplossen. Na veel denk en testwerk heeft Fouw Living registratie op twee producten; Luxury Vinyl en Luxury Vinyl Tiles (PVC) overzettreden. Omdat dit materiaal in vele kleuren en tinten beschikbaar is, is de keuze eindeloos. Naast de gewone producten zoals; HPL/CPL (laminaat), heeft Fouw Living ook een eigen eiken overzettreden.

Eigen productie

Naast bekende merken zoals Quick-Step, Your Floor, Beautifloor, Bodiax, Gelasta en Meister heeft Fouw Living ook een eigen collectie. Fouw Living heeft sinds 2000 een eigen productie waar wij onze eigen overzettreden produceren in het Vinyl en PVC. De mogelijkheden zijn dus oneindig groot en kunnen we veel speciale dingen maken en ontwerpen op aanvraag. Hierdoor levert Fouw Living aan veel groothandels en concullega’s. Fouw Living heeft ook een eigen collectie in eikenhouten overzettreden die behandeld worden in de productie ruimte. U kunt kiezen uit een geschuurde of een geborstelde variant en een kleur naar keuze. Sinds enige tijd hebben we een partner waarbij wij de enige dealer zijn in Nederland van een HPL en een PVC collectie waardoor onze collectie de meest uitgebreide en unieke collectie van Nederland is. U heeft keuze uit wel meer dan 1000 kleuren van een moderne beton of leerlook tot aan een klassiekere houtlook. Voor ieder wat wils.
Informatie aanvragen

Maak kennis met onze specialisten!
In de grootste showroom van Nederland

Wij verwelkomen je graag in onze prachtige showroom in Zwijndrecht langs de A16. Onder het genot van een kopje koffie bekijken we de materialen en stellen we jouw droomtrap samen. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak via de boekingsmodule en ontvang € 100 korting op jouw aankoopbedrag!

De Fouw Living Showroom
menuarrow-right