Naar overzicht
Traprenovatie

Wat heeft traprenovatie gemeen met Prinsjesdag?

De Gouden Koets en traprenovatie is allebei ambachtelijk werk! Uiteraard niet op hetzelfde niveau maar bij een traprenovatie komt er meer bij kijken dan men vaak denkt.

De monteurs die traprenovatie met overzettreden in het HPL, CPL, DLP, PVC, Vinyl en Eiken plaatsen moeten uiterst vakkundig en precies met hun handen werken. Het gaat vooral om de treden heel goed in te meten en precies te zagen, wanneer dat goed lukt is dat al het halve werk. Daarna moet het materiaal verlijmd worden en met kit worden afgewerkt. Bij elke optie die erbij komt gaat de moeilijkheidsgraad omhoog, denk aan wangbekleding, het rondom bekleden van een open trap, led verlichting ezv.

Wilt U een hele mooie afgewerkte trap; ga dan op zoek naar een zeer ervaren bedrijf met ervaren monteurs, met goede garantie voorwaarden en bezoek een showroom om de afwerking van de trappen te bekijken. Iedere trap verschilt namelijk zowel van kwaliteit als uiterlijk, het is daarom belangrijk om uw trap te kiezen bij een ambachtelijk erkend bedrijf. What you see is what you get!

Wilt u ook een stukje ambachtelijk werk in uw huis, sla dan uw slag op Prinsjesdag.

menuarrow-leftarrow-right