Naar overzicht
Traprenovatie

Liefde voor uw trap

Valentijnsdag staat voor de deur, en wij zijn gek op trappen! Maar waarom is liefde voor uw trap belangrijk?

Uw trap in een nieuw jasje steken wordt altijd als laatste gedaan, het is vrijwel altijd te duur. Hoe komt het dat er veel geld uitgegeven wordt aan keukens, badkamers en meubels, maar niet aan de trap?  De trap gebruik u veel en is het eerste wat u ziet bij binnenkomst. Heeft u een trap in de woonkamer? Dan is het misschien wel uw grootste meubelstuk in huis. Daarnaast is het uiterst belangrijk dat de trap veilig is, om ongelukken te voorkomen.

Het materiaal (Laminaat, CPL, HPL, Hout, PVC, etc) dat voor de trapbekleding gebruikt wordt is duur om te produceren, maar u krijgt er kwaliteit voor terug. Er ontstaat een product dat lang mee gaat (20-40 jaar), goede garantievoorwaarden heeft, makkelijk in onderhoud is, makkelijk schoon te maken is en nog belangrijker het zorgt voor een mooie afwerking. Een afwerking die passend is bij uw interieur en vloer.

Trapbekleding is zeer specialistisch werk en er moet vrijwel altijd een vakman aan te pas komen, om ervoor te zorgen dat de trap mooi afgewerkt wordt.

Als u het zo bekijkt is trapbekleding met harde materialen helemaal niet duur; het is een duurzaam product welke lang meegaat. Nog belangrijker: het zorgt voor een heel mooi design in uw huis. Als u uzelf, uw partner of kind lief hebt, heb ook liefde voor uw trap en wacht niet langer om de trap opnieuw te laten bekleden.

menuarrow-leftarrow-right