Traprenovatie Sliedrecht: 25 jaar ervaring
en de grootste showroom van Nederland

Ben je op zoek naar hoogwaardige traprenovatie in Sliedrecht? Zoek niet verder! Bij Fouw Living Traprenovatie bieden wij de beste trap bekleding en trap bekleden diensten in de regio Sliedrecht. Ontdek de verschillende materialen en stijlen waaruit je kunt kiezen om jouw trap te renoveren. Maak van jouw trap een droomtrap!
De grootste showroom van Nederland
25+ jaar ervaring
CBW garantie
Fouw Living Showroom
Scroll down icoon

Elk materiaal trap bekleding heeft zijn eigen kenmerken

Ben je op zoek naar hoogwaardige traprenovatie in Sliedrecht? Zoek niet verder! Bij Fouw Living Traprenovatie bieden wij de beste trap bekleding en trap bekleden diensten in de regio Sliedrecht. Ontdek de verschillende materialen en stijlen waaruit je kunt kiezen om jouw trap te renoveren. Maak van jouw trap een droomtrap!

Laminaat trap bekleding

Afbeelding van een lichte laminaat trap, geplaatst door Fouw Living
Laminaat is een betaalbare optie die een scala aan ontwerpmogelijkheden biedt. Onze laminaat trap bekleding is zowel stijlvol als slijtvast.
Bekijk laminaat trap bekleding

PVC Vinyl trap bekleding

Afbeelding van een PVC Vinyl trap, geplaatst door Fouw Living
PVC vinyl is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal dat perfect is voor traprenovatie. Het biedt een moderne uitstraling en is gemakkelijk schoon te maken.
Bekijk PVC Vinyl trap bekleding

PVC trap bekleding

Afbeelding van een PVC trap, geplaatst door Fouw Living
PVC is een zeer populair materiaal dat veel toegepast wordt in woningen. Dankzij de nieuwste technieken zijn de mogelijkheden van een PVC bekleding eindeloos.
Bekijk PVC trap bekleding

Eiken trap bekleding

Afbeelding van een luxe eiken trap, geplaatst door Fouw Living
Als je op zoek bent naar een klassieke en elegante uitstraling, overweeg dan eiken traprenovatie. Eikenhout staat bekend om zijn duurzaamheid en tijdloze schoonheid.
Bekijk eiken trap bekleding

Weten welk materiaal het best bij jouw wensen aansluit? Gebruik onze unieke keuzehulp

Van laminaat tot vinyl-PVC of eiken trapbekleding. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling. Wij produceren onze trapbekleding zelf en garanderen hoge kwaliteit materialen, jarenlange garantie en scherpe prijzen.
Naar de keuzehulp
Advies van
Karin

Traprenovatie kosten: Een trap voor ieder budget

Bij Fouw Living begrijpen wij dat traprenovatie in Sliedrecht voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bieden wij traprenovatieoplossingen voor ieder budget. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare optie of bereid bent te investeren in luxe materialen, wij hebben de perfecte traprenovatie voor jou.
Bekijk nu de actie

Jouw trap laten renoveren? 
Voor iedere woning een droomtrap

Nieuwbouw Trap renoveren

Er komt veel kijken bij het realiseren van jouw nieuwbouwwoning. Zo ook de keuze tussen de verschillende kleuren en materialen voor jouw trap of vloer.

Maak een stijlvolle start met hoogwaardige materialen die perfect aansluiten bij de uitstraling van jouw woning. Bij Fouw Living Traprenovatie bieden wij een breed scala aan opties, zodat je de nieuwbouwtrap kunt laten aansluiten bij jouw persoonlijke smaak en interieur. Samen maken wij van jouw trap een droomtrap.

Huidige Trap renoveren

Is je huidige trap toe aan vernieuwing? Ontdek onze traprenovatie diensten om jouw trap nieuw leven in te blazen. Kies uit diverse materialen en afwerkingen om de uitstraling van je huidige trap te transformeren. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap.

Oude Trap renoveren

Geef jouw oude trap een moderne twist met Fouw Living Traprenovatie. Behoud de charme van de historie, maar geniet van de voordelen van hedendaagse materialen en ontwerpen. Onze experts staan klaar om jouw oude trap te renoveren en om te toveren tot een eigentijdse eyecatcher in jouw woning.

Laat je adviseren

CBW garantie en tot wel 30 jaar garantie op jouw droomtrap

Wanneer je kiest voor Fouw Living Traprenovatie, kies je voor zekerheid. Afhankelijk van het materiaal bieden wij tot wel 30 jaar garantie op jouw trap, waardoor je met volle teugen kunt genieten van jouw droomtrap.

CBW Garantie

Wij zijn trots om CBW-erkend te zijn, wat betekent dat jouw traprenovatie valt onder de CBW-erkende voorwaarden. Deze garantie biedt jou als klant extra zekerheid en vertrouwen. Of het nu gaat om materiaalgebreken, productiefouten of andere onvoorziene omstandigheden, met CBW Garantie ben je zeker van jouw aankoop.

Daarbij ontvang je 2 jaar aankoopgarantie op jouw droomtrap. Dit betekent dat we staan voor de kwaliteit van ons werk en de gebruikte materialen. Mocht er binnen de eerste twee jaar na aankoop onverhoopt iets misgaan, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Traprenovatie in Zuid Holland

Wij bedienen niet alleen Sliedrecht, maar bieden ook traprenovatie diensten in de bredere regio Zuid Holland. Onderstaand enkele gebieden waar Fouw Living haar traprenovatie uitvoerd:

Bezoek onze traprenovatie showroom in Zuid Holland

Wil je onze materialen en stijlen persoonlijk bekijken voordat je een beslissing neemt? Bezoek dan onze traprenovatie showroom in Zuid Holland. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte traprenovatie oplossing voor jouw huis. 

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak via de boekingsmodule en ontvang € 100 korting op jouw aankoopbedrag!

menuarrow-rightcheckmark-circle